ShiVa Developer Forum • View topic - Clearing breakpoints
 

Clearing breakpoints

You feel lost? You don't understand how to use ShiVa?

Clearing breakpoints

Postby liaemars » 2018-06-01 10:17

Is there a way to clear all breakpoints in your game, or at least find them? The find and replace is text only, and I can't see any other options about breakpoints.

Poor man's versions is to run and check every time it stops, but still, for final packaging, I'd like a way to clear them all.
liaemars
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: 2018-06-01 10:09

Re: Clearing breakpoints

Postby broozar » 2018-06-04 11:29

hi liaemars, good question - i don't believe this function exists yet. for a quick and dirty workaround, you can open your GameProjectFolder\Resources\AIModels and delete all ".udf" files. They store the breakpoint information.
User avatar
broozar
Administrator
Administrator
 
Posts: 4148
Joined: 2007-09-16 10:22
Location: Berlin - Germany

Re: Clearing breakpoints

Postby liaemars » 2018-06-17 11:11

Oh, thanks ad :)
liaemars
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: 2018-06-01 10:09


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron